Ares Alaminos

Al llarg de la nostra vida passem per diferents etapes que no sempre estem preparats per manejar sols. Diferents factors poden influir a patir qualsevol mena de malestar emocional. En aquest punt, és important poder-lo identificar i demanar ajuda. Estem acostumats a caminar sense parar, sense donar importància als fets que ens fan estar malament. Mai no és tard, per començar a donar valor a la teva salut mental.

El meu objectiu és acompanyar-te en tot aquest procés. Un espai on et sentis còmode, creant un clima de confiança i de calidesa.

Treballarem des d’un vessant integrador, entenent el pacient com el centre de l’atenció terapèutica. Focalitzant la teràpia en el problema i les necessitats del pacient.

Des de sempre m’ha apassionat poder entendre la conducta humana. El funcionament de cada persona segons la seva situació en concret, sense oblidar tot allò que li condiciona.  Així doncs, vaig decidir endinsar-me al món de la psicologia. Després d’acabar el Grau en Psicologia. Vaig continuar la formació, necessitava formar-me i especialitzar-me més en tot allò que m’inquietava, per això vaig continuar la formació fent: